Tjarn

Välkommen

Hesse-2.jpg

Välkommen till Tjarn. Den gamla 1800-tals gården som stått öde under 50 år är nu smakfullt renoverad till en avskild kreativ mötes- och upplevelsemiljö med fokus på estetik, eskapism, underhållning, lärande och omtanke.

Sommarerbjudande 1-10/7

Drop in kl. 13-16 inträde 100:-. Gå husesyn o inspireras av den estetiska inre- och yttre miljön, ro en flottarbåt, ligg i hängmattan, sätt dig i gungstolen och läs en Hänt i veckan från -65 eller en Husmodern från -28, spela kubb, kasta hästsko eller vad du nu känner för under någon timme eller två. Kokkaffe finns vid elden och vill du ta en kopp o grädda dig en gjutjärnsvåffla så får du det för 40:-.

Flottfärder kl. 19-ca22 (förbokas) 500:-. Upplev Lögdeälvens vackra meandrande landskap från en glasad flotte med eldrift, vandra runt i Tjarns vackra miljö och avsluta med en fika med Västerbottens smak. Klicka på Broschyrknappen här till höger och Flottfärd till Tjarn eller ring för mer info. Förbokas på 070-5828251.

Kontant betalning, Swish eller Bg (ej kort).

 

Övriga tider - för konferens, boende, fest & upplevelser - gruppbokningar året runt efter ök.

Titta in på våra sidor och kontakta mig för ett arrangemangsförslag eller visning, jag låser gärna upp dörrarna till en mycket speciell miljö.

frilagd_underskrift.gif

 

Vinnare av Umeåregionens turismpris. Nominerad till "Stora Turismpriset", "Nordens mest inspirerande mötesmiljö", "e-prize" och "Västerbottens Grand-pris". Utsedd till Klimatsmart Västerbotten - ett gott exempel inom affärsdriven miljöutveckling.

 

 

 english.png Brochure in English
 kalender.png Nyheter
 broschyr.png Broschyrer/aktiviteter
 galleri.png Galleri

Telefon: Bengt-Erik Hesse +46 70 582 82 51

Ö-vik 60 km - Tjarn - Umeå 57 km

E-post: info@tjarn.se